Mode sommar

God morgon bloggen! Vaknade just och skall snart klä på mig och fara ut och äta. Efter det skall jag på stan och shoppa och gå på kaffe med mamma o Piritta :) Jag är ledig idag så känner mig på jätte gott humör! Känner att jag är värd en ledig måndag eftersom jag jobbat lördagar nu 2 veckor i rad! Det roliga var att söndagen igår blev som en lördag, jag och kompisarna samlades igen hemma hos B, som har en ny lägenhet :) Vi pratade, åt gott och spelade spel osv.. Helgen var alltså jätte bra!

Lägger upp nya härliga foton av snyggt vår/ sommar mode. Kavajen känns ju helt rätt och önskar mig själv en sån också.. här får Miranda Kerr visa stilen, hon är så snygg och den bästa mode ikonen! Tycker det är så häftigt att hon blivit kändare och populärare på senaste tid med tanke på att jag var hennes stora fan redan innan hon blev sådär känd som hon är nu! :) Är verkligen glad för hennes skull! Antagligen har populariteten ökat pga att hon dejtar Orlando Bloom.. :)

image106image107

Idas konst

Fortsättning följer med nya inlägg till kategorin Idas konst! :) Hittade denhär bilden på skolans hemsida. Här syns porträtt av Martin Luther King och moder Teresa som jag gjorde till mitt bildkonstdiplom. Jag gjorde också ett porträtt av Nelson Mandela men den bilden syns inte på fotot! Vad tycker ni? Vill gärna få respons över mina bilder.. Ja, och längste ner på bilden ser man första sidan i min portfolio :)
image104

Student outfit!

God kväll alla! Skall om 10 minuter fara iväg på dansträning, men före det måste jag bara meddela att jag köpt världens snyggaste student kläder! :D dom är så fina så jag är helt käääär! <3 en champagne färgad klänning med guld-strass bälte i midjan, guldskor gjorda i italien och studentmössan förståss! :) längtar till studentdimissionen!! :D

Ida önskar sig..

.. en brun läderjacka! Är det nån som vet varifrån jag ska få tag på en sån?? Har sökt genom hela stan! :(

Snyggaste håruppsättningen ever!

image101image102
image103

Jessica Albas snygga håruppsättning is to die for! Små flätor och slarvig uppsättning blir iaf nått jag skall testa nästa gång jag går på fest. Kanske på min släkting Annas bröllop i maj? :) Vad tycker ni?

God morgon alla!

Hoppas ni mår bra såhär tidigt på morgonen :) Själv vaknade jag just och är på strålande humör! Skall idag göra en massa roliga saker (förutom provet). Nu klockan 11 skall jag skriva geografi prov och efter det... SHOPPING! Har en massa saker som jag skulle vilja ha! :) Här kommer en liten lista på eventuella saker jag vill shoppa:

-ankelboots
-bruna högklackade sandaler
-ballerinas
-brun läderjacka
-toppar
-svarta raka stuprörsbyxor
-smycken
-väska
-studentklänning och skor till studenten

+

-ny parfym
-brun utan sol för ansiktet (ett måste nu då det är vår vilket betyder att solen skiner och det synns hur blek man är ;) )
-sy in mina ljusa jeans hos en skräddare
-gymkort! :D

Om jag shoppar allt det där kommer det inte finnas mycket kvar av lönen...


Idas konst

Hej alla! Hoppas ni mår bra! Har varit jätte trött idag.. efter jobbet åkte jag in till stan och träffade mamma och vår kompis på stan. vi gick på café och åt smörgåsar med té. Då jag kom hem somnade jag och sov som en stock tills nu..

Jag har lagt in en ny kategori som heter Idas konst. I den kategorin kommer jag att publicera mina teckningar och målningar. Mitt stora intresse är ju konst, design och inredning, så tänkte att jag skall börja lägga upp lite sånt i bloggen :) Här kommer ett litet smakprov på en av mina målningar. Denhär är gjord med torrpasteller och tog ca 5 h att göra. Vad tycker ni?

.............................................image100

SOMMAR!

Kom just hem från jobbet.. skall snart träffa Jasmin och då skall vi fara in till stan och äta pizza! :) Efteråt skall jag se om jag hittar en snygg väska. Skall se om jag hittar nåt annat trevligt också. =) lägger in bilder hit isf!

Det finns inget bättre än sommaren! Och snart är det ju sommar! Solen skiner nu och det är jätte varmt ute! Får riktigt härlig sommarkänsla och en massa sommarminnen börjar göra sig påminda.. ååh vad det är härligt då man bara får ta det lugnt och ligga på stranden med vännerna. Och dom varma sommarkvällarna då man får ha klänning på grillfesten.. längtar! Min sommarlåt är El canto del locos låt contigo, som påminner om skärgårdskryssning, sommar och förälskelse. Så himla mysigt men endå sorligt.. vet inte hur en låt kan väcka så många olika känslor! Lyssna på den! Den är underbar! :) <3


Tjoo!

Hejsan alla! hoppas ni mår bra! :) själv har jag just kommit hem från sjukhuset, har fått antibiotika pga svullna halskörtlar :S usch.. hoppas det går snabbt om för det är ganska obehagligt...

Annars idag så har jag jobbat som vanligt, slutade kl 3, kom hem sedan for jag med Kena till läkaren.. Nu skall jag träffa Jasmin! Vet inte alls vad vi skall hitta på, nåt kul iaf! :) Har ni haft en trevlig dag? kramar<3

Min blogg layout?

Nu blir jag galen! ;/ Min blogg ser olika ut på explorer och på mozilla.. skulle ni vilja hjälpa mig och berätta hur ni ser min blogg? Är den blå eller vit/beige?
kram på er och tack på förhand :)

Hjälp!

Alltså jag blir så sur! Har försökt göra om min blogg, och det lyckas så länge jag trycker på förhandsgranska, men då jag sparar så finns den inte kvar! Vad gör jag för fel?? Kan någon hjälpa mig? :S

Godnatt<3

Tyvärr blev det ingen dagens outfit bild idag :( kan berätta att jag gått runt i mörkblåa mjukisbyxor och vit topp hela dagen, inget att fotografera. Har tagit det bara lugnt idag.. läste på prov och sedan var jag med Kenan.. efteråt for jvi till hans bror och såg på top model var hans kusin är en av deltagarna.. super kul :) hoppas ni haft en trevlig dag!
nu skall jag gå och sova!
godnatt<3

Hejsan alla!

Hej alla! Usch vilken morgon. Det första jag ser då jag tittar ut genom fönstret är att det snöar! :( Hoppas det smälter bort på eftermiddagen! Fyy! Vill ha sommar!!!!

Idag är det söndag.. skall snart ut och äta med min mommo och moffa, skall bli mysigt! :) Sedan far jag antagligen hem till dom och hälsar på Oscar som nu flyttat hem till dem.. Måste också läsa på geografi provet jag har nästa vecka.. :/ Typiskt söndagar.

Senare idag skall jag träffa vänner.. ta det lugnt och kanske se på film. Skulle vilja ha filmkväll med Kenan och vännerna men han har antagligen fotbolls träningar igen..

Vad gjorde ni igår då? Jag var med Jasmin hemma hos Kenas kompis. Vi var ganska många men pojkarna spelade bara fotbolls spel på playstation, som dom inte lät oss spela ;( Det blev ganska tråkigt så vi (jag, Kenan o jasmin) gick hem redan kvart över tolv. Denhär helgen var inte speciellt rolig, men skönt med ledigt från jobbet! :) Gårdagens outfit var mysig och bekväm:

*Slitna jeans
*Svart långt linne
*Grå lång kofta
*guld smycken
*håret i en slarvig hästsvans

Glömde att ta bild, men gör det nästa gång istället. Kanske det kommer upp dagens outfit bilder idag? ;) Ha en trevlig dag! puss <3

jag som blondin?!

Hahha :) testade nya kändisfrisyrer på veckorevyns hemsida. Vilken passar jag bäst i? Själv tycker jag att Nicole Richies hår (1) är finast! :) Har alltid önskat att jag skulle passa i blont hår.. vet inte om dethär övertygar mig till att byta hårfärg! Tycker ni jag skall ha mörkt eller ljust hår?

1)
image93

2)
image94

3)
image95

Original bilden med mörkt hår:
image96

Dagens shoppingfynd!

Här kommer bilderna från dagens shopping:
image89

image91

Bikini från Lindex. Båda delarna kostade tillsammans ca 19 euro (190 kr)
Nagelpenna (som man målar med under naglarna för att dom skall bli vitare) köpte jag från Kicks. Märket heter Mavala och kostade ca 6 euro (60 kr). Pennan var jätte bra, fick härligt vita naglar..ser ut som fransk manikyr. Super snyggt!

Shopping!

Hej alla! Kom just hem från en rundtur på stan. Träffade av en slump Kena och hans kompisar som jag for på kaffe med till Amarillo. Efter det gick jag på kaffe med mamma och Piritta igen, det blev väldigt mycket café- besök idag! :) Efteråt shoppade jag en vit penna man kan måla med under naglarna för att få dem vitare. Dessutom kommer ni väl ihåg att jag älskade den blåa bikinin Miranda hade för ett tag sedan? Nu har jag hittat en exakt likadan! Är överlycklig! Lägger in bilder senare idag. Jipiii! :D Nu är det bara att vänta på ett tillfälle att få använda den.. skall föreslå Tropiclandia för vännerna nästa helg igen! :P
image88
Visst är hennes bikini helt underbart söt?!

FREDAG!

Ja så var det äntligen fredag igen! :) Slutade just jobbet och snart skall jag iväg på en show med Jonas Gardell, skall bli skojj! :) Efter det skall jag antagligen vara med kompisar och fira fredan! Jätte kul :D Vad skall ni hitta på då?

Igår kväll satt jag och Jasmin på Hesburger och åt ( alldeles för mycket) :P Då uppfann Jasmin en ny brilliant idé, nämnligen eco- muggen:

image87

Vad tycks?! :D Är den inte fin va? Locket på muggen är en våffla, skall egentligen användas som skål för majonäs. Men vi kom på den fina idéen att man borde göra det lite mer ekologiskt... då man druckit upp sin cola så är det bara att äta upp locket istället för att kasta bort det och förstöra naturen.. haha :D bra va!?

go´kväll! :)

Har haft en jätte tung dag idag.  Jobbade från klockan 9- 15 och efter det har jag bara läst på samhällslära provet jag har imorogn :S Som tur hann jag iaf fara snabbt ut och äta pizza med mamma där emellan, lite kul iaf ;) Imorgon blir det en bra dag, då skall jag först skriva provet och sedan fara till jobbet i 3 h.. efteråt får jag hitta på nått kul igen! :D har inte gjort nåt kul sen helgen.. Hoppas ni haft en bra dag! :)
godnatt <3

kärlek <3

Här är 3 helt underbara låtar som jag och Kena tillägnat varann.  Alltid då jag lyssnar på dom tänker jag på honom.. <3 Dom innehåller så mycket känslor...



Katie Melua- Just Like Heaven



Rihanna- Hate that i love you



James Blunt- Goodbye my lover

Dom här låtarna är verkligen våra låtar.. Vi har gått igenom massor tillsammans och alla dom här sångerna beskriver våra känslor. <3

Helg mys!

Hej alla! Hoppas ni mår bra! :) Har inte hunnit uppdatera på ett par dagar.. har haft så stressigt.. Hoppas ni haft en trevlig helg! Jag hade en super bra! :) På lärdag hade vi öppet i King´s (mitt och Jasmins café). Det var Nicolina Koskinen som sjöng och hon var super duktig som vanligt! :) Efter konserten satt vi alla och åt och drack och hade jätte kul :) Det var också mysigt att träffa Kena igen, hade inte sett honom på flera dagar..<3

image86
Jag och Kena delar på en av Jasmins special drinkar :) SUPER GOD! :D

Vad har ni gjort på helgen?! :)

Förresten undrar jag om det är någon som skulle ha lust att göra en snygg blogg design åt mig? Skulle behöva lite hjälp.. :)

kramar<3

Inför dagen

Nu skall jag börja göra mig klar.. skall tvätta håret och plattånga det.. skall göra en riktigt fin sminkning :) Idag är jag på G! :D Skall också sedan på stan och kanske shoppa lite.. iaf måste jag storhandla mat och servetter inför King´s ikväll.. Det blir konsert med Nicolina! skall bli så kul! :D Hoppas ni har en jätte trevlig dag alla! :)

kramar<3


HOTTA ABIN! :D

Tänkte lägga upp bilden från penkkis (trots att det är några veckor sedan) eftersom det var så himla kul! Jag var utklädd till pink ladies tillsammans med Miriam, Soffi och Emma :) I programmet var jag med i Fabilous gruppen som stylade och sminkade ettorna och tvåorna jääätte snyggt! ;) Och JÄTTE snygga blev dom också! :D haha

image84
Mikki, Anna, jag, Soffi, Miriam och Soffi :) (stjärngosse struten tillhör Andrea! :D )


image82
Här sminkar vi i fabilous dom andra eleverna  :)


image83
Abinas åktur runt torget! Jätte kallt men kul och ett minne för livet! :D

Vår snygg! :)

Här visar igen Miranda Kerr en härlig vår/ sommarstil. Raka svarta stuprörsbyxor, enkla linnen, stora solbrillor och guldiga assesoarer; guldig ring och guldiga ballerinor. Jätte snyggt! Men Orlando Bloom trodde jag förut var het på sin fritid, men tydligen inte! Kålla in hans nike skor i kvinnlig modell! ;)

image79
image80

Våren..

Vad underbart det är då våren äntligen är här igen! Ser fram emot lite varmare kvällare då man kan börja sitte på utomhus caféer, dricka god läsk, prata med vänner, kramas, hålla killen i handen och bara ta det lugnt och mysa. Älskar dendär känslan av att sitta vid ett café då man känner solen som värmer i ryggen, äta och dricka nått gott och längta efter sommaren! :) Visst är det härligt?
image78

God kväll alla!

Hoppas ni mår bra! Jag har mått ganska dåligt.. har haft en massa bekymmer och varit jätte ledsen så har inte orkat skriva nått.. Men nu känns det bättre.. var t.o.m in till stan och shoppade lite. Skulle ha velat köpa en jätte jätte snygg väska från Benetton, men priset var för dyrt pga att den var opraktisk.. men en snygg kofta kom jag hem med som jag skall lägga upp en bild på imorgon! :) Vad har ni gjort idag? kramar<3

RSS 2.0