Hemma lyx

image77
image74

Nu skall jag börja fixa mig, framför allt inför kvällen. Skall fixa till mina ögonbryn så dom blir sådär härligt jämna och fina och sedan skall jag fixa snygg manikyr och pedikyr. Skall också göra en riktigt fin sminkning och plattånga håret. Känner att jag behöver lite lyx och hemma spa nu medan jag ännu har semester :)

Christoffer Hiding konsert!

Ikväll skall jag på Christoffer Hiding konsert! Han är på turné i Österbotten i Finland. Skall bli så kul! Skall försöka prata också lite med honom om jag vågar :D hahha.. han är så bäst! Jätte söt och het är han också.. ;) Han borde ha vunnit IDOL tycker jag!
image73

Britney i TV!

Britney Spears försöker verkligen nu ta tag i sitt liv och överta rollen som en riktig stjärna! Nu senast har hon medverkat i tv showen How I Met Your Mother där hon spelar kanslisten Abby. Tycker att hon lyckas bra och att hon ser ung och snygg ut igen. Elaka tungor har uttalat sig: ?She?s been doing well. Surprisingly, no British accent.? Tycker synd om Britney eftersom hon haft det jobbit ett bra tag nu. Vad tycker ni om henne som skådespelerska?


Godnatt<3

Nu skall jag gå och lägga mig. Sov gott!

God kväll!

Japp jag gissade rätt! :) Tina vann och jag kom på att det blev ganska jämnställt i tävlingen. Tina vann glas-skon och Tony vann kärleken!:) Visst är Tony och Annika ett par? <3
Vår filmkväll var jätte bra, förutom att Kena sabba mina planer i att se på hela Let´s dance. Han ville istället se på en film.. men jag såg sådär halft iaf på mitt program :P Får se på reprisen :D haha Nu är jag bara lite lessen då gullet for hem.. :( Han har jobb på morgonen :´(
Har ni haft en trevlig fredagskväll?

Fredags kvällen!

Japp, snart kommer Kenan över och då skall vi ladda upp med chips godis och allt möjligt gott inför finalen i Let´s dance! :D Kommer att bli spännande! Har ingen aning om vem som vinner, men tror på ett sätt att det blir Tina. Vem tror ni kommer att vinna?!

Efter mysiga hemmakvällen åker vi antagligen som vanligt in till stan och äter på mc Donalds :P Nostalgi!
image66
Vem vinner? Tony eller Tina?



smycken från cocoo!

Nu har Cocoo.se fått ännu mer härliga nyheter! Jag är helt förälskad i bamboo -armbandet, så himla snyggt eller hur?! Gillar också jätte mycket peace armbanden, skulle vilja ha det bruna som ser sådär härligt avslappnat ut! Skulle passa jätte bra ihop med en brun läderjacka. Sist men absolut inte minst det härliga röda "LOVE" armbandet! Skulle ni inte också vilja få ett sånt av nån ni gillar lite extra?! ;) <3
image63
image64
image65






God morgon!

Idag är det fredag! Det betyder att man får hitta på en massa skojj! Tyvärr har Jasminbästisen haft nattskift, så hon måste typ sova på dan, och Kena jobbar till 9 ikväll.. Måste vänta jätte länge på dom innan vi kan hitta på nått kul.. Men vi skall väl typ ha filmkväll eller pokerkväll inatt igen med resten av gänget :) MYSIGT. Och imorgon blir det antagligen Tropiclandia vilket jag ser fram emot! :) Nu skall jag börja fixa mig inför dagen, skall snart in till stan och handla med pappa :)
ha en bra dag alla! kramar

snygg vardagsoutfit

Tänkte ännu lägga upp en snygg vardagsoutfit buren av favoritmodellen Miranda Kerr. Den bruna läderjackan är sååå snygg!! Älskar hennes stil. Bara jag hade hennes garderob! :)
image61

Jerry and the Outlaws


Kom just hem från spelningen med Jerry and the Outlaws. Dom var som vanligt jätte bra och coola. Jag älskar dom! Här är en bild tagen från deras hemsida:
image60

<3

Tyvärr fungerar inte min kamera som den skall så kunde inte lägga upp en bild på kvällens outfit :( Hade på mig iaf mina nya jeans, en svart topp, naturvit kofta, guldhalsband, guldring och utomhus min skinnjacka med mönstrad halsduk. :)

Duffy- Mercy

Är min nya favorit sångerska och låt. Helt otroligt medryckande och härlig! Man blir ju på riktigt fest stämning då man lyssnar på låten! Och Duffy är ju så coolt söt, eller hur?!


Shopping fynd!

Kom just hem från stan. Shoppade inte så mycket pga att bankkortet strulade :( Men detta fick jag iaf med mig:
image59
Jeans från H&M
tjock guldring (på byxorna) Pieces, Vero Moda
och Vecko Revyn som jag skall läsa nu före jag börjar fixa mig till konserten! :)

(ursäkta den suddiga bilden men min kamera har gått sönder, har försökt fixa bilden så gott det går på photoshop)

tja!

Nu skall jag snart fara på stan igen. Kunde inte shoppa nåt igår eftersom mitt bankkort inte fungerade ännu.. :S så jag fick lägga undan nått, tex ett par ur snygga jeans från H&M. Lägger upp bilder sedan efter shoppingen! :) Ikväll skall jag på konsert till ett café, det är mitt favorit bänd Jerry and the outlaws som ska spela :) Dom är så himla bra och speciellt en av dom är riktigt riktigt bra! :P Men nu väntar Jasmin så måste sticka nu! Ha de bra!

skrivningarna över

Äntligen är studentskrivningarna över! Har idag skrivit psykologi och nu är allt över :) äntligen! Nu idag skall jag bara fira, träffa Jasmin, gå på stan och shoppa och sedan träffa Kenan och bara ta de lugnt. Skriver mer senare och om eventuella shoppingfynd :)
ha de bra kramar<3

Har så himla trååååkigt..

alltså jag har nu läst i ca 6 h, och är helt döds trött! Som tur kommer Jasmin snart över, då skall vi se på Top Model och efteråt på Desperate housewives! jee! :D Måndagen är FTPD, alltså min Favorit TV Program Dag :D

Tänk att det är bara måndag, men jag och Jassie har redan planerat helgen! Nu gäller det bara att få med alla  kompisar på vår idé. Vi har planerat att en hel dag med spa och simning i paradis badet Tropiclandia, och efteråt så skulle vi ha värsta myskvällen med chips, godis och en grymt bra film. Låter mysigt eller hur?! :)

image58
Visst ser det härligt ut?! :)

tjaa

hur mår ni? jag mår fin fint :) har läst hela dagen på psykologi, och det går nog ganska bra nu, ska snart börja fylla i ett anteckningshäfte.. längtar tills det blir onsdag då skrivningarna är över! Efter skrivningarna skall jag gå genast hem, fixa mig och sedan gå ut på stan (där jag inte hunnit vara på ca 2 månader!)! Skall försöka hitta en snygg ring, en vårjacka, skor, en kofta, väska och en massa skönhetsprodukter. Kommer också att beställa ett snyggt fodral från Gina tricot som liknar på pricken AA-fodralen! Lägger upp bilder efter shoppingen på mina fynd :)

image56

Hej alla!

Hoppas ni mår bra! Jag mår ganska bra. Har läst på psykologi nästan hela dagen, men hann träffa min barndomskompis Isa en stund mitt på dagen. Hon bor nu i Helsingfors och har bott en tid i London också, så jag hade inte träffat henne på 2 år!! Vi hade iaf massor att tala om nu :) Efteråt for jag ut och äta med mamma :) Annars har denhär datorn varit ganska tråkig.. hann tappa bort mitt bankkort som spärrades, och som hittades just för 5 min sedan i min skidjacka!! fattar int hur den hade hamnat dit.. störande! Måste skaffa ett nytt på tisdan.

Här är igen lite nya bilder på Miranda och hon är så snygg som vanligt! Snyggt att matcha Orlando Blooms kläder, Hon har svart topp, han svarta byxor, hon har blåa byxor, han har blå skjorta (i samma nyans (!)) :P


 

Snyggaste kungligheterna

image51
Mina favorit kungligheter är absolut prinsessan Madeleine och drottning Rania. Båda är snygga och smarta och har världens bästa smak för stil och skönhet.  Båda lyckas alltid få till en jätte snygg och beundransvärd stil. Se bara t.ex. hur de lyckas bära upp sina smycken! Snyggt eller hur?! :)

Hejsan

åh, är helt sluuut! Det var världens tyngsta danstimme idag! Vi tränade en massa små detaljer och jag var så himla trött efter skrivningarna. Skrev finska text- delen idag, det gick helt bra :) Nu skulle det passa bra med lov! Mitt sommarlov börjar egentligen nästa vecka.. ja du läste rätt! :D synd bara att jag måste börja jobba snart :(

Just nu längtar jag så mycket till sommaren! Kan emellanåt få riktiga sommarkänslor då jag går på stan och solen skiner. Längtar efter den härliga känslan att få sätta sig ner på en av bänkarna eller på frihetsstatyn mitt i stan och sola sig samtidigt som man vilar sina fötter efter en lång shoppingrunda. underbart. Jag kan inte heller vänta på att igen få ta båten och åka ut på havet och till sommarstugan med vänner och familjen. Det bästa som finns är att få sitta bak i båten och halvligga i soffan samitidigt som man låter fingrarna röra vid vattenytan. Det är då som jag känner mig helt fri. Det är livet det! <3

image50
Tänk att få sitta med någon man tycker riktigt riktigt mycke om på det här mysiga stället!

Världens roligaste!


Björn Gustafsson är så himla kul så jag kan titta om och om igen på denhär samma filmsnutten och aldrig sluta skratta!:D Björn e bäst! :) <3

Resa!

Fick just veta att jag fått jobb (!) vilket innebär att jag får åka på resa! :D:D Har ni nån bra idé vart jag skulle kunna åka? Skulle vilja både kunna shoppa, festa och simma och sola. Förståss skall det vara varmt! :D Har inte så mycket erfarenhet av södernresor, så om nån vet det bästa stället att semstra på, så berätta! (helst ett ganska förmånligt ställe) ;) Har funderat lite på Mallorca.. nån som varit där? kramar

New York style

Hittade en massa snygga bilder av Miranda Kerr, tagna 16.3. 2008 i NY. Hennes outfit är helt underbar! Kavajen med de korta ärmarna och de svarta ankelbootsen är ett stort måste i vår! Och hennes väska är to die for, eller hur? :) Dessutom är det super snyggt att matcha en ljus skjorta med mörkare kläder (helst en annan färg än vit. ) Den stora ringen på hennes pekfinger känns också helt rätt! :)

image47
image48
image49

hejsan!

Godkväll alla! hoppas ni mår bra! Jag mår toppen! :) förlåt att jag inte hunnit uppdatera, men har varit väldigt busy under helgen. Igår var det så himla kul! Jag hade så himla skojj precis hela dagen! Jag vaknade ganska sent.. sedan for jag lite senare med Kenan på stan och shoppade på rean, sedan for vi hem till honom. På kvällen for vi sedan jag, Kenan och fem andra kompisar och bowlade, det var jätte kul eftersom det var typ "disco-bowling" med lampor, musik o discobollar :P Efter det, så körde vi Jasmin till mitt och hennes café ( King´s ) där hon började ställa i ordning inför våra bänd som skulle spela där, bland annat spelade Corner of the circle. Under tiden for jag med Kenan ut o äta på en Italiens restaurang (jag vet att det låter orättvist men jag diskade då cafét stängde istället :P ). Då vi ätit körde han mig till King´s där första bändet redan börjat spela. Det massor med folk och så bra stämning! Skall försöka hitta bilder från konserten, lägger upp dom sedan på bloggen. Då vi stängde (01:00) for jag o Jasmin, natt pigga som vanligt, till Berat där alla andra kompisarna samlats. Vi satt där och pratade en massa, åt och drack, spelade spel och hade jätte kul ihop :) Somnade seeeent.

 Läste också just på Kenzas blogg att Aftonbladet förvrängt det hon sagt och skrivit om det. Blev jätte upprörd eftersom det samma också hänt för mig! Blev intervjuad till en Lucia tävling, och jag lovar, dom hade förvrängt precis ALLT! Det var inte klokt. Dom framställde mig som en hemsk bitch.. aldrig mer media tänkte jag ganska länge efteråt!!

image46
Dani från Corner of the circle.



ÄNTLIGEN helg!

JAA! ÄNTLIGEN! Nu är franskan över! :) skall riktigt njuta av min lediga fredag! Ikväll skall jag gå å se på en teater som min kompis Linda är med i. Det är en snövit föreställning och jag undrar om det månne är Linda som är snövit, hon har inte berättat nåt... skall bli spännande att se! Typiskt bara att Kenan just ringde och klagade på att han missar sin fotbolls träning på grund av teatern :P typiskt killar! Efteråt blir det antagligen myskväll med film och godis. Härligt med helg igen! :)

Snyggast!

Igen nya bilder på Miranda Kerr. Visst är hon strålande vacker på South Beach i Florida? Börjar längta ännu mer  till sommaren då jag ser dehär bildern... Vill också bli sådär härligt solbrun!! Och dendär härliga blåa bikinin, VILL HA! :D finns antagligen till försälning på Victoria´s secrets hemsida :)
image43image44image45

Tjena!

Kom just hem från danskursen, det var ett jätte tungt pass denhär gången, men så himla kul! :)

Idag har det varit en jätte konstig dag.. det känns som om den bara rann iväg och jag inte gjort nått! Men egentligen har jag nog, jag var bla på arbetsintervju! Min första dessutom och jag tror det gick bra :) Vill så gärna få ett jobb! Ja just det, jag städade också. Då önskade jag att jag hade ett likadant rum som det här:

image39

Vilken lyx det vore! Skulle tillbringa hela dagarna där! :D haha


dagens outfit

image35

image37image38

Snyggt Miranda!

Eftersom jag är ett stort fan av Miranda Kerr så tänkte jag (igen) lägga upp bilder på hennes snygga stil. Bilderna är tagna på en flygplats 10 Mars 2008. Är hon inte snygg?! Älskar den avslappnade skjortan. Hennes jeans liknar dessutom ett par jag just nu har på mig! En sak har jag dock inte förstått, varför ha på sig solglasögon inomhus? Om det är för att inte bli igenkänd, så skulle jag tvärtom påstå att det drar till sig uppmärksamhet! :D

image33

Underbart från cocoo!

Cocoo har fått in en ny underbar kollektion som finns till försäljning redan nästa vecka! Armbanden hör till serien "Lucky Words". Här är mina favoriter:

image26
image27
image28
Enkelt och snyggt! Väldigt personligt också dessutom. :)

Dessa finns på www.cocoo.se

hej igen!

Jag fattar inte vad jag har för fel! Alltså då jag skall läsa på studenten så börjar jag istället storstäda! Har ni snart storstädat hela huset! :D haha. bra för hemmet men dåligt för studenten! Nej nu måste jag verkligen ta mig i kragen!


Måste ta och pigga upp mig!

Usch vilken dag alltså! Så himla tråkig.. måste läsa på franska hela dagen idag och imorgon pga studentskrivningen på torsdag :/ längtar efter att få göra nåt kul! Som tur sa Kenan idag att han planerat nåt speciellt och roligt till helgen! :D så nyfiken men han vill inte berätta vad det är! :) L-Ä-N-G-T-A-R !!! Men hoppas att ni har det iaf bra! :)

För att ha lite kul idag så ska jag ta och beställa ett par bamboo örhängen från cocoo.se. Jag tror att jag är typ den första från Finland som har ett par såna, åtminstone i min stad ;) Hoppas jag iaf! haha :D  Men dom är ju så snygga! Jag skall förgylla min dag :D

image25

Om mig och mina sidor ;)

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
(x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ ] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[ ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?

Totalt: 17 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 3 Poäng.

Jag har tydligen en betydligt starkare kvinnlig sida än en manlig! :D Testet tog jag från Minis sida:

carolinelundh.blogg.se

Rock & Republic

image21
Hittade bilder från Rock & Republics nya collection. Det är helt underbara färger och stilar! Älskar alla dessa färger, gult, kornblått, rött och vitt!

Dessa stilar tycker jag speciellt mycket om:
image22
image23
image24

Den första stilen är mera avslappnad: vita shorts, med en vit söt skjorta. Klackskor (sneakers om man vill vara mer vardaglig), solbrills, håret upp och en cool väska till. skitsnyggt!

Den andra bilden: en underbar kornblå topp som verkligen är ett måste i sommar!

Sista bilden: Vårens och sommarens snyggaste party stil! Rockigt men ändå stiligt. En härlig blå kort klänning, mörka klackskor, kuvertväska och plattångat hår.

Pricken över i:et i alla dehär stilarna är den solbruna hyn och de sotade ögonen! :)

Helou!

kom just in, var ute med Jasmin och Kenan på promenad. Nu skall jag snart börja göra i ordning maten som jag skall ha med imorgon på studentskrivningen. Imorgon skriver vi modersmåls essäprovet. Är ganska nervös!

image17
Jasmin  =)

Kvällens outfit

image15image16
Topp: H&M
Jeans: H&M
Guldarmband: Indiska
Rosa örhängen: Åhlens

Tyvärr är det ganska dålig kvalitet på bilderna eftersom de är tagna med min telefon, hoppas det inte gör nått! :)

hej!

Hoppas ni mår bra, själv mår jag helt okej. Steg just upp, kom hem sent igår kväll. Först var jag på Grekiska festen från klockan 19:00  till 00:00 och efteråt for jag till en kompis. Det var så kul på festen! Alla var på jätte gott humör, dansade och åt, helt som det brukar vara :) Dessutom vann jag näst högsta vinsten i lotteriet :D wohoo! det var en korg full med grekisk mat!
 image13

god morgon alla..

..eller egentligen dag, men jag sov lite längre eftersom det är lördag :). Idag skall jag bara läsa på modersmål studenten och sedan ikväll skall jag på Grekisk fest! Det är som en kulturell fest här i stan och det brukar alltid vara så kul! Vi dansar en massa och äter gott. :)

Var inne och kållade på Stureplans hemsida och kållade samtidigt in Frejas closet. Denhär jackan är ju helt grymt snygg! Är det nån som vet varifrån man kan få tag på en liknande till ett billigare pris?
image12

hej alla!

Kom just hem från bion. Sweeney Todd var helt okej.. Den var varken jätte bra men inte helt dålig heller. Men mer bra än dålig, haha vad jag flummar! :D
Filmen var fint gjord, man kunde leva sig bra med i den. Johnny Depp var ju helt otroligt charmig och det var kul med andra skådisar som man känner igen från andra filmer. Det bästa enligt mig var att det var en musikal och Johnny Depp sjöng ju jätte fint! ;)
Filmen började bra (ganska romantiskt), jag blev super imponerad av skådespelarna och av sångerna, men efter ungefär halva filmen började det spåra ur lite. Handlingarna hade ingen mening, det var typ bara att han mördade folk och sedan bakade hans "fru" pajer. Filmen slutade tyvärr tråkigt. Jag rekommenderar denhär filmen för dom som inte är rädda för blod, för dom som gillar Johnny Depp och musikaler :D

hejsan!

Kom just in, har varit på promenad med söta Oscar :) Nu skall jag läsa lite på modda studenten och sen skall jag fara iväg till Kenan och sedan blir det bio! :) Som jag lovade så skall jag sedan skriva om hur filmen var, hoppas så att den är bra! :D
image11
Oscar gullet :)

godmorgon!

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Jag mår toppen för det är äntligen FREDAG!! som jag har längtat! Har en massa skojjiga planer för idag. Först skall jag till skolan och göra ett tryck till konsten, sen skall jag med Jasmin till hennes skola och äta (och spana in hennes dejt typ hihhi) ;) , efteråt på kaffe med mamma, sen ska jag träffa Kenan och vi ska på bio ikväll, vi ska se Sweeney Todd! :D

Vi hörs lite senare nu ska jag käka frukost och fixa mig :) ha de bra så länge!

hej igen :P

tänkte ennu säga hur man ser deltagarna på sidan :P i den första ljusgråa rutan som man direkt ser så skall man klicka där det står ÄÄNESTÄ SUOSIKKISI, alltså ovanför Cosmopolitan bilderna :) Texten blir lila då man drar med pilen över den.

Top Model tävling i Finland!

Nu skall ett program börja i Finland som är i stil med Top Model i Sverige.. Men det här är samma som showen Americas Next Top Model som nu heter Suomen Huippumalla haussa på finska :) Vad tycker ni om deltagarna? Vem tycker ni är snyggast? Satt faktiskt med en av modellerna i tåget på väg ner till Helsingfors då hon skulle gå på sista uttagningen :) Hon är Kenans kompis eller släkting eller nått :D

image10

Gå in på länken här och kålla på deltagarna :)

http://www.nelonen.fi/suomenhuippumalli/kisa.html

Jag idag!

Eftersom jag är ny här på bloggen tänkte jag sätta upp en bild på mej. Så här ser jag ut idag :) (hade inga snygga jeans så det fick bli en lite mindre bild istället) :P Min röda t- shirt med tryck är från VILA, halsbandet har jag ingen aning om varifrån det är eftersom det är en julklapp av min kille (och han vägrar berätta) :P och dom rosa örhängen är från i somras då jag besökte Stockholm. Dom är mina favoriter just nu :) Idag hade jag dessutom snedbena, brukar för det mesta ha mittbena. Så detta är jag :)
image7

min vintage väska

Tänkte visa upp min nya väska jag hittade i min mormors garderob här om dan :) Min mormor köpte den då hon var ungefär 25 år och den är fortfarande nästan som ny! :) Jag bytte ut axelremmen till en ny i Chanel stil ( som jag köpte från en affär i Lahti) eftersom jag måste fixa låsen på den ursprungliga. Vad tycker ni? :)image3

Hej alla!

Kom just hem från skolan där jag var och skrev ett prov för att få ett hygienpass och vet ni vad?! Jag klarade det! :D är nu på jätte gott humör :) Och imorgon är det fredag, då skall jag och Kenan gå på bio och se på filmen Sweeney Todd, är det någon som har sett den? Är den bra? Jag har så höga förväntningar och hoppas så att jag inte blir besviken!                                                                          image2

victorias secret angels


mina favorit modeller i serien How I met your mother! Sjukt bra avsnitt och är dom inte snygga?!! :) Vem av modellerna är er favorit?

Snyggt!

image1Hittade denhär underbara bilden på Miranda Kerr och hennes Orlando Bloom då de besökte London för några veckor sen. Är inte hennes stil helt perfekt? Drömmen för mig vore att få en likadan Chanel väska, men just nu duger min vintage väska i samma stil lika bra :) Då snön smälter skall jag köpa ett par liknande skor, bruna med trä- klack :)

halloj!

Idag har det varit en typsik dag för mig. Vaknade klockan 10, duschade, fixade mig, åt frukost klockan 12 och sedan for jag till skolan för vi skulle ha grupphandledning. Efteråt for jag till Minimani och handlade mat samtidigt som jag hälsade på min ur gulliga kille Kenan som jobbar där. :) Nu skall jag läsa på hygienpasset som jag har prov i imorgon och sedan skall jag på danskurs! vi ses!

hejsan!

Skall nu börja skriva i min blogg igen :) godnatt alla! <3

RSS 2.0