candice swanepoel

Här är ett porträtt jag gjorde för ett tag sedan. Det föreställer Candice Swanepoel och är gjord med pastellkritor. Det var jätte svårt att få ett bra foto av tavlan pga att ljuset inte blev bra och färgerna syntes inte heller. På den här bilden blev det ändå ett coolt ljus, så därför valde jag att lägga upp den hit.



Skräckfilms- kväll!



Kom just hem efter att jag hyrat 3 stycken skräckfilmer för Halloween-kvällen! :) Jag älskar skräckfilmer, så det blir jättekul!
Annars har det varit en ganska lugn dag idag... åt lunch på Amarillo och sen har jag varit hos mamma och rotat runt i hennes klädskåp! :)
Nu ska jag springa iväg till Piccolo och köpa cocis!
Hoppas alla får en riktigt läskig Halloween-kväll tonight! ;D

30.10.2010

Igår var det en superbra dag! Jag blev stylad av Heidi från 13:30 till 19:00 och vi hade jätte kul! :D Efteråt fick jag meddelande om att jag var bjuden på fest, så det passade ju bra eftersom jag var färdigt fixad. Så då for jag genast iväg på Pepes födelsedagsfest! :) Det var lite kul att vi bara var 2 tjejjer och typ 20 killar, men vi hade iaf skitkul! ;D
Efteråt for vi alla till Fontana där vi festade hela natten...

Bilder från stylingen:



Kris!

Jag har updaterat min blogg en gång efter att jag återupptog mitt bloggande... mitt bloggande går inte så bra framåt..tror jag har fått en bloggkris! Måste citera Heidi:

"...Får hoppas att jag bara är i någon tillfällig bloggkris. För det skulle ju vara sorgligt om min bloggkarriär blev såhär kort. "

Jag känner sympati, skulle vara sorligt om våra fina bloggar bara torkade ut...


Nyhet:

På fredag blir jag stylad och fotad av Heidi! Veckans roligaste händelse!!! :P 






I´m back!

Eftersom jag igår plötsligt kom på att jag för två år sedan hade en blogg, så var jag förståss tvungen att söka upp den och den fanns fortfarande kvar! Jag blev förståss supersugen på att återuppta mitt bloggande, men var tvungen att få ett nytt lösenord! Så nu är jag tillbaka och ska försöka vara en duktig bloggare ;)




RSS 2.0